Locatie Strategica Zam

Cariera de bazalt de la Zam se remarca in principal prin calitatea superioara a rocii extrase, precum si prin avantajul unei amplasari strategice in raport cu infrastructura locala. Accesul in perimetrul de exploatare se poate face cu un automobil din drumul DN 7 (E68)  sau cu trenul care circula pe ruta Deva – Arad.

Conform proiectului de explorare, Zam - Perimetrul Varfu Fetii are o suprafata de 1.41 km2 si este situat pe teritoriul satului Zam din judetul Hunedoara. Productia medie preconizata este de 400,000 de tone de piatra/an, care va fi prelucrata si comercializata pentru a satisface nevoile imediate de materie prima din industria constructiei de drumuri si cai ferate.

Roca utila are o grosime medie de aproximativ 150m peste nivelul de eroziune a Vaii Almasului. Testele de laborator au demonstrat faptul ca 60-70% din rezervele totale ale carierei sunt de calitate superioara, din clasa A si B a rocilor.

Echipament


Calitatea muncii noastre si eficacitatea in minerit se bazeaza in principal pe utilizarea unei tehnologii avansate ce poate garanta rezultate rapide si personalizabile.Tehnologie Atlas Copco:

S.C. ECONSA GRUP S.A.      A Tender Grup Company     

© Copyright ECONSA 2021